sobota 16. července 2011

Vědci najít méně škodlivé defibrilace metody, srdeční tkáň ulevilo

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/16/scientists-find-less-damaging-defibrillation-method-heart-tissu/:
Dobrá zpráva, stárnutí pozemšťané: tým vědců našel způsob, jak šokovat kódování srdce pacienta, přičemž jiné orgány a tkáně nepoškozený z defibrilátoru . Zařízení poslat jeden puls vysokého napětí elektrické energie na hrudník pacienta, aby byla stanovena nepravidelné nebo neexistující srdeční tep, tradičně, jak je často výsledkem je škoda na kontaktní místo a okolní buňky kůže, svalů a tkání, ale tým svištět děti mají zřejmě přišel na způsob, jak se vyhnout příšernosti.

Led vědci Stefan Luther a Flavio Fenton, tým tvrdí, že pomocí série pěti impulsů slabší otřesy (místo jednoho koncentrované poplatek), může vidět dokumenty o 84 procent snížení poškození moci. Tato nová technologie - vytvořil nízkoenergetické antifibrillation stimulace (LEAP) - může být také použit v implantované defibrilátory, a to nejen známé Flappy pádla. Vzhledem k relativně nízké emise, a to jak pro pacienta, a tyto implantáty rozšířili život. A to, přátelé, je dobré pro nás pro všechny - s ohledem na blížící se apokalypsy Robot , budeme potřebovat ty roky navíc jen držet pevnost.

Vědci najít méně škodlivé defibrilace metody, srdeční tkáň ulevilo původně objevila na Engadget na so. 16 červenec 2011 01:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink IEEE | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat