sobota 16. července 2011

Pandora Radio HTML5 redesign praktické

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/16/pandora-radios-html5-redesign-hands-on/:
Začátkem tohoto týdne, Pandora oznámil, že by nakonec klesá jeho dlouholetý podporu Flash ve prospěch HTML5. Tento krok je jeden kus velký redesign pro web, ten, který začne vyvalit na Pandoru One (36 dolarů / rok premium verze) účastníků v kusech, v rámci omezeného zkušebního období, než bude k dispozici ke službě celého masivní uživatelskou základnu.

Načasování nemohlo být víc ideální, samozřejmě. Den po oznámení, Spotify rychle popadl pozornost, než po on-line hudebního průmyslu formálně zahájila ve Spojených státech. Je důležité si uvědomit, hned bat, nicméně, že tyto dvě služby nejsou opravdu přímými konkurenty, přestože, jak by si někteří mohli točit to. Spotify je all-you-can jíst předplatné služby, což je více podobný likes Rhapsody a Napster. Pandora, na druhé straně, je postaven z velké části po pasivní hudební objev. Přihlásíte-in, zadejte umělce, a necháte hudbu k vám přicházejí. Tato rekonstrukce se, že snadnost použití na zcela novou úroveň. Podívejte se na naše dojmy níže.

Pokračovat ve čtení Pandora Radio HTML5 redesign praktické

Pandora Radio HTML5 redesign praktický původně objevila na Engadget na so. 16 červenec 2011 12:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat