sobota 16. července 2011

Hotmail dodává "Moje přítelkyně byly napadeny hackery!" funkce prstu phisherů

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/16/hotmail-adds-my-friends-been-hacked-feature-to-finger-phishe/:
Hotmail doplňuje Hotmail je strávil posledních několik let hrají na honěnou se se soutěží, ale pro nejvíce se rozdělit, ale neudělal nic zvlášť převratné s jeho službami. Kolena nemusí být vhodný deskriptor pro nejnovější přírůstek, ale Hotmail je přidána nová funkce užitečné rozlišovat obyčejné spam od druh, který přichází z důvěryhodného zdroje. Nyní, když dostanete e-mail od kamaráda, který voní bytu co moře - řekněme s prosbou o nějaké další Scratch ze zahraničí - Můžete si vybrat "Můj přítel byl hacknut!" z "Označit jako" menu, upozornění síly, které se stát, že váš přítel účet byl hacknutý. Když označíte jako nevyžádanou úřední dopis, můžete podobně klikněte box, který čte: "Myslím, že tento člověk byl hacknut" Jakmile je toto hotovo, jsou spammeři kopl do obrubníku, a váš přítel je prosadit "flow v úvahu využití" příště se pokusí přihlásit na prevenci před, Hotmail bude brzy uvede na trh novou službu, která blokuje uživatelům výběr společných hesel. To by mohlo stačit, aby nám přes koaxiální kabel, ale možná, že tentokrát ostatní kluci mohli naučit několik lekcí.

Hotmail dodává "Moje přítelkyně byly napadeny hackery!" funkce prstu phishery původně objevila na Engadget na so. 16 červenec 2011 10:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Windows Live | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat