sobota 16. července 2011

Wall-E dostane LEGO Mindstorms NXT člověka, slzy se na taneční parket (video)

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/15/wall-e-gets-a-lego-mindstorms-nxt-makeover-tears-up-the-dance-f/:
Dobře, pojďme všichni předem zde. Když jste viděl tento mistrovský Pixar jste chytil přemýšlíte, "zničení Země? Není to tak špatné ... Pokud to znamená, že budu mít vlastní Wall-E . " To je v pořádku, další více roboticky-adept Quebecers měli stejný nápad. Kromě toho, že se podařilo smíchat s LEGO Mindstorms NXT sady a vytvořit odpad sbírat romantické vlastní - bez devastace našeho světa. Brainchild sídlem v Montrealu tvůrce Marc-André é Bazergui, projekt w.5 obsahuje šest NXT cihel, 17 motorů a přes tisíc dílů, které umožňují zhrzený bot oživit své motorizované šasi zpět do našich srdcí. Je to působivý výkon se můžete podívat níže, ale všimněte si video bylo zrychlil - jste neočekávali cihly se pohybovat tak rychle, že?

Pokračovat ve čtení Wall-E dostane LEGO Mindstorms NXT člověka, slzy se na taneční parket (video)

Wall-E dostane LEGO Mindstorms NXT člověka, slzy se na taneční parket (video) původně objevila na Engadget na pá. 15 červenec 2011 23:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Nikde jinde | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat