sobota 16. července 2011

Žárovka účinnost průchodu americké Sněmovny, blikání žárovek na oslavu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/16/light-bulb-efficiency-passes-through-us-house-incandescent-bulb/:
Ne jako Kongres nic víc tlačí na své desce hned, ale obleky na Capitol Hill si nějak našel čas, aby vystrkují nos v další minutě aspekt našich osobních životů - osvětlení. Všechny žertoval stranou, bylo to začíná vypadat jako ty staré, síla-hladový žárovky by mít druhou šanci na život. Pokud jste si vzpomínám, byl schválen zákon již v roce 2007 na Kill 'Em z roku 2012, ale republikáni pokoušeli zvrátit věci s cílem dát Američanům výhodná kupní opce v příštích letech. Přes 233 - 193 hlasovalo pro zrušení na počátku tohoto týdne, bylo nutné výborný většiny nebylo dosaženo. Nejsou ochotni zůstat ve tmě ty, neústupný, co se ukázalo kolem strčil ji na něco jiného, ​​jak změny v pátek pozdě, což se skutečně ach-tak-prahnul po schvalovací razítko. Překlad? GE má výrobní linky znovu aktivovat , STAT.

Žárovka účinnost průchodu americké Sněmovny, blikání žárovek na oslavu původně objevila na Engadget na so. 16 červenec 2011 13:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TG Daily | zdroj AP , Bloomberg | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat