sobota 16. července 2011

Zpráva: 3,5 milionu 3D Blu-ray disky prodal v prvním roce byla polovina svázaný s hardwarem

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/15/report-3-5-million-3d-blu-ray-discs-sold-in-first-year-half/:

Pokud se díváme na tržbách ve výši 3,5 milionů kusů v prvním roce na nový notebook, smartphone, nebo fotoaparát, pak můžeme být ohromeni. Ale 3D Blu-ray disků? Když byla polovina v krabici s Blu-ray přehrávač ? Člověče, to je musím Sting. Tato čísla jsou založena na ČSN obrazovce odhad Digest, počítat v USA začátkem prodejů v červnu roku 2010 a končící minulý měsíc. Přesto, pokud tyto výsledky jsou i přibližný oficiálních (unreleased) čísla od distributorů BD, pak se věci skutečně nehledají pro 3D. S méně než 100 titulů k dispozici i na Blu-ray, nicméně, my jsme opravdu překvapeni, že disky nejsou úplně mizí z regálů. Je zřejmé, že jako rostoucí množství filmů jsou natočeny ve 3D uvidíme BD titul dostupnost nárůst také, ale technologie nevýrazné začátky za poslední rok a žádný náznak, že spotřebitelé jsou připraveni utratit více, aby přijali, že nová dimenze, 3D mohou pokračovat v pomalém plazit směrem k hlavnímu proudu na nějakou dobu přijít.

Zpráva: 3,5 milionu 3D Blu-ray disky prodal v prvním roce byla polovina svázaný s hardwarem původně objevila na Engadget na pá. 15 červenec 2011 17:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TG Daily | zdroj IHS Screen Digest | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat