sobota 16. července 2011

Zájem o ... nekradou této knihy (TCTV)

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/_yUf2Iabxvk/:

"Steal této knize," napsal Abbie Hoffman v roce 1970. Takže dnes, proč bychom měli platit za našich knihách - zejména v digitálním věku, kdy intelektuální krádeže i všudypřítomná a prakticky bez rizika?

Podle Gary Shteyngart, nejprodávanější autor románů, jako je "Super Sad True Love Story" a "Absurdistán", platit za jeho knihy znamená, že nemusí pracovat u benzínové pumpy, nebo auto prodejce. Když jsme se platí za jednu z jeho knih, Shteyngart vysvětlil, když jsme mluvili na počátku tohoto týdne, že "mi umožňuje produkovat více práce." Nákup knih, trvá na tom, představuje investici do kreativity.

A kreativita - Real kreativita - může být v pojistné dnes - alespoň podle Shteyngart. Jak on tvrdí, může být internet zabíjí naši výstřednosti a transformaci nás všechny do 140 znaků konformisty. Proto v dnešním síťovém věku, jak říká, je akutní potřeba pro spisovatele, kteří upoutají naši pozornost a táhnout nás od našeho vysílání nudné já na Facebooku a Twitteru.

Jedná se o druhou v dvoudílné interview s Shteyngart. včera vysvětlil, proč v nepříliš vzdálené budoucnosti, budou všichni vědět všechno o všem.

Nekradou této knize

Jak se dostat do země William Gibson

Žádné komentáře:

Okomentovat