sobota 16. července 2011

Shaw Cable Netflix závodník obchází pásma čepice na jeho cestě k TV

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/16/shaw-cables-netflix-competitor-bypasses-bandwidth-caps-on-its-w/:
Zatímco američtí obyvatelé vařit na zvýšení Netflix na ceny, jsou naši sousedé v Kanadě rozrušení konkurenční filmový klub balíček Shaw Cable nabízí. 12 dolarů za měsíc služba nabízí neomezený přístup do "stovky těch nejlepších se pohybuje Hollywood", a plánuje, že ve vysokém rozlišení kanály v průběhu léta za dalších $ 5 (kabelových společností v USA mají podobný systém pod jménem Vutopia .) příčinou problému jsou sliby, že "jediným omezením je počet hodin, v den" na rozdíl od pásma omezena streaming z nejmenované služby, jako Netflix. Zatímco filmový klub sledování přes internet na PC, je tablet nebo jiné zařízení omezena stejně jako všechny ostatní služby, přístup je přes kabelové není měřeno. Toto rozlišení není zcela v souladu s účastníky a sdruženími argumentuje pro síťové neutrality, zejména pokud CRTC se ve středu po jednání na využití internetu na vyúčtování. Zatímco tomto případě nebylo rozhodnuto, naše rozhodnutí je již v a je pevně proti Shaw, nebo někdo jiný, reklamu na základě výhod, které existují jen díky politiky, které vytvořil na prvním místě.

Pokračovat ve čtení Shaw Cable Netflix konkurent obchvaty pásma čepice na jeho cestě k TV

Shaw Cable Netflix závodník obchází pásma čepice na cestě do TV původně objevila na Engadget na so. 16 červenec 2011 15:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Shaw Cable Facebook , filmový klub | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat