pondělí 9. května 2011

Zapnuto: RIM výstřel

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/08/switched-on-rims-shot/:
Každý týden Ross Rubin přispívá Přešel na , sloupek o spotřebních technologií.
Stejně jako jejich domovských zemích, Apple a RIM sdílet mnoho společného, ​​ale naopak v důležitých ohledech. Obě společnosti jsou jedním z mála, které produkují jejich vlastní software pro mobilní telefony. Apple, osobní výpočetní techniky průkopník, vidí na trhu expanze v smartphonů. RIM, smartphone průkopník, vidí rozšíření trhu v oblasti mobilní výpočetní techniky. Při pohledu na tablets na nabídku, Apple byl stejně neústupný v hanobit 7-palcový displej jako RIM bylo bránit to, druhé říká, že se snažila vytvořit ultramobilní zařízení s scénáře.

Apple navrhuje výrobky pro spotřebitele, které mají význam pro podniky. RIM navrhuje výrobky pro podniky, které mají význam pro spotřebitele. Toto také bylo zřejmé, s scénáře, který přijal teplo pro jeho nedostatek nativních e-mailu a kalendáře možnosti. RIM vědomě dát tyto na zadní hořák, protože to chtěl uklidnit obavy CIO odcizení dat, i když to znamenalo méně atraktivní trh produkt pro spotřebitele. Jinou paralelou: RIM vznikla jako AT & T zpoždění při podpoře Bridge , stejně jako Apple bojoval s AT & T podporuje uvazování na iPhone.

Pokračovat ve čtení Přešel na: RIM výstřel

Zapnuto: RIM shot původně objevila na Engadget na ne. 08.5.2011 20:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat