pondělí 9. května 2011

Comcast otevřou své video on-demand na TiVo DVR Premiere a nabídnout jim k instalaci

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/09/comcast-will-open-up-its-video-on-demand-to-tivo-premiere-dvrs-a/:
Jedním z stinné stránky přinášet vlastní DVR je obvykle vzdává přístup ke všem přístup ke kabelovému firmy video on-demand programování, ale TiVo pracoval na dohodu s Comcast , aby své Xfinity VOD na maloobchodní TiVo DVR Premiere . To není úplně překvapivé, vzhledem k Comcast On Demand logo, které snuck do původní sady screenshotů na Premiere debut a ostatní kabelové společnosti VOD umožňuje přístup jako Cox , Suddenlink a výzkum. Zdá se to bude na trhu-by-upgrade na trhu, se San Francisco Bay prostoru jako první (ani slovo o přesně kdy, ale doufejme, že to nebude trvat tak dlouho, jak co se stalo--k-, že Comcast TiVo rollout) a ostatní následovat. Pokud jste již životní styl TiVo, bude Comcast také začít nabízet Premiere vedle své vlastní schránky a instalovat je bez příplatku, jakmile je služba dostupná. Stále čekáme na TiVo drhnout některé ostřejší hrany pryč Premiere, ale pokud chcete větší pevný disk, (částečně), HD UI a přístup k online službám vše v jedné krabici, aniž by byla ohrožena přístup k VOD, pak by to mělo slušet jednou to přijde.

Pokračovat ve čtení Comcast otevřou své video on-demand na TiVo DVR Premiere a nabídnout jim k instalaci

Comcast otevřou své video on-demand na TiVo DVR Premiere a nabídnout jim k instalaci původně objevila na Engadget na po. 09.05.2011 15:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje TiVo Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat