pondělí 9. května 2011

Bál se o údaje čepice? Zde je návod, jak si mohli prověřit své využití

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/jqsKLnDNFks/worried-about-data-caps-a-visual-tour-of-bandwidth-use-monitors.ars:

Šířku pásma čepice jsou všechny vztek v těchto dnech, v Severní Americe a po celém světě . Mluvíme tu o notoricky známé limity na tom, kolik širokopásmové datové můžete použít před vaším ISP začne nabíjení vás extra, nebo zpomalení připojení, nebo formování svého provozu používat (např. tím, že blokuje přístup na určité aplikace).

AT & T je zbrusu nový čepice zahájena 2. května: 150 gigabajt měsíčně za DSL a 250GB za UVerse. AT & T budou zákazníci získat 10 dolarů zdarma, pokud překračují linii, s tím bim opakuje pro každý 50GB poté. Comcast nastavit 250GB SZP v roce 2008. Kanadský ISP měli je za chvíli taky.

Ars čtenářů někdy psát v nás ptají, jak mohou sledovat jejich využití šířky pásma, aby se zabránilo další poplatky. Zde jsou některé odkazy a obrázky z hlavních poskytovatelů internetových služeb, které jsou široce reprezentativní nástrojů používá většina poskytovatelů internetu.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat