pondělí 9. května 2011

Windows 7 Telefon Aktualizace Bing najít hudbu a čárových kódů, poskytuje turn-by-turn "směry a odeslat řeč-k-text SMS?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/08/windows-phone-7-updates-bing-to-find-music-and-barcodes-provide/:
Vývojáři jsou stále spousta hraček, vedle Windows 7 Telefon je "Mango" vydání, ale tam může být další cetky pro běžné uživatele, i - Microsoft se údajně přidat pár funkcí Bing v blízké budoucnosti, které by mohly být zvláště užitečné. Podle poslední epizodě Windows Phone Dev Podcast - který hostil Microsoftu Brandon Watson jako host - nové funkci s názvem Bing Audio bude působit jako Shazam pro rozpoznávání hudby (a bude prodávat Zune stopy), zatímco Bing Vision bude používat telefonu je fotoaparát pro čtení čárových kódů a dělat optického rozpoznávání znaků, a navíc potenciálně poskytovat podporu pro rozšířené reality aplikace. K dispozici je také údajně "turn-by-turn hlasová pro Bing Maps a nativní podcast hráč, a ještě jedna potenciálně zajímavá věc - hlas-k-text pro odesílání SMS zpráv, aniž by hnul prstem. Poslechněte si vše o pověst u našeho zdroje odkaz na jen o 40-minutové ochranné známky.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Windows 7 Telefon Aktualizace Bing najít hudbu a čárových kódů, poskytuje turn-by-turn "směry a odeslat řeč-k-text SMS? původně objevila na Engadget na ne. 08.5.2011 22:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink WMPowerUser | zdroje Windows Phone Dev Podcast | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat