pondělí 9. května 2011

WatchESPN app je nyní na Android, jít-kdekoli živé TV streamy ještě omezený na jen několik poskytovatelů

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/09/watchespn-app-is-now-on-android-go-anywhere-live-tv-streams-sti/:
App WatchESPN je nyní k dispozici pro zařízení Android, přinášet stejné živé video streamy kanálů ESPN to představovalo v jeho debutovat na IOS minulý měsíc . Rozhraní se zdá být rovnocenné, ale běží to bude vyžadovat instalaci Adobe AIR na Android 2.2 nebo vyšší zařízení (bez tablet optimalizace dosud a není Honeycomb zmínku v tiskové zprávě po přestávce, ale je to asi na seznamu po IPAD-optimalizovaná verze kapky na konci tohoto měsíce). Stinné stránky jsou stále stejné, ale pouze TV účastníků ESPNNetworks umožnil poskytovatelům (Time Warner Cable, Bright House nebo Verizon FiOS TV) můžete stream všechno (ESPN, ESPN2, ESPN3 a ESPNU), zatímco ty se jen na internet FiOS přístup ESPN3, a všechny ostatní jsou zablokovány úplně. Pokud máte právo plánu služeb, klikněte na trh níže uvedený odkaz pro stažení aplikace (tam je další aplikace na trhu tzv. Sledujte ESPN zdarma, ale pravděpodobně bychom zabránit tomu, aby pro tuto chvíli) zdarma.

Pokračovat ve čtení WatchESPN app je nyní na Android, jít-kdekoli živé TV streamy ještě omezený na jen několik poskytovatelů

WatchESPN app je nyní na Android, jít-kdekoli živé TV streamy stále omezen na pouhých několik poskytovatelů původně objevila na Engadget na po. 09.05.2011 16:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Android Market | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat