pondělí 9. května 2011

PQI USB 3.0 flash disk je světově nejmenší, nejjednodušší založit někam

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/09/pqi-usb-3-0-flash-drive-is-worlds-smallest-easiest-to-misplace/:
Skladování v oblaku má omezené odvolání předchozí-generace flash disky, ale dokud se nám nepodaří paprsek 32GB videoklipy na webu za méně než minutu, je tu vždy prostor pro USB 3.0 "disk cestování" na našem kroužky na klíče. Zvlášť, když je to menší než klíč. PQI U819V měří pouhých 3,15 cm dlouhý, ale je dodáván s klíčenky a nástavce, tak alespoň jeho příslušenství bude v bezprostřední blízkosti objektu, pokud dostane to špatném místě ve svém šuplíku. Stále čekáme na cenách a dostupnosti informací, ale víme, že skladovací kapacita se pohybuje od 4GB až 32GB, a disk je zpět-slučitelný s porty USB 2.0. PQI říká, že disk čepici také slouží jako ozdoba mobilní telefon, ale pokud potřebujete náměstí stříbrný USB čepice se oblékat mobilní telefon, můžete přesměrovat některé peníze ze svého fondu flash disk upgradovat cely.

Pokračovat ve čtení PQI USB 3.0 flash disk je světově nejmenší, nejjednodušší založit někam

PQI USB 3.0 flash disk je světově nejmenší, nejjednodušší založit někam původně objevila na Engadget na po. 09.05.2011 10:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink SlashGear | zdroje PQI | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat