pondělí 9. května 2011

Inhabitat Týdne v zelené: Města budoucnosti, Aqua Star, a 0-60 v 3,4 sekundy ... s Go-Kart

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/08/inhabitats-week-in-green-cities-of-the-future-paper-gadgets/:
Každý týden naši přátelé na Inhabitat rekapitulace týdne nejzajímavější zelenou vývoji a čistých technologií zpráva pro nás - je to týden v zeleném.

Co bude high-tech město v budoucnu vypadat? Tento týden přinesl Inhabitat vás nahlédnout, jak jsme se exkluzivní pohled do uhlík-neutrální Abu Dhabi je Masdar City , který právě otevřel pro podnikání. Také vám přinesl zbrusu nové fotky z světa je největší dřevěnou konstrukcí , a jsme spatřili několik inovativních sluneční-poháněl budov - Švédsko je rotující fotovoltaické těžiště budování a sebe-držet pod domů , které mohou být posazený na jakékoli střeše.

Zelená doprava také vzlétl s výbuchem tento týden Linde E1 elektrická Go-Kart nastavit Guinnessově knize rekordů cestováním z 0-60 v 3.4 sekundy a Synergy je složený-křídlo kluzáku letadlo oznámila plány na soutěžit v CAFE zelené letu Challenge. Také jsme viděli, ekologičtější vozidla, zařízení se po celém světě jako Francie oznámila plány na nasazení flotilu all-elektrického popelářské vozy příští týden a Nissan představila NV200 - New York City taxi budoucnosti. A pro ty, kteří hledají únik podvodní letos v létě, nenechte si ujít na Aqua Star - ponorné elektrický skútr schopné mapovat hlubinách oceánu.

V dalších novinek, tento týden jsme se předvedla několik high-tech koncepce pomůcky z papíru - origami mobilní telefon , která se skládá do bytu kus lepenky a jako první na světě interaktivní počítačový papír . Také jsme vám přinesl senzor rukavice , které by mohly pomoci u pacientů po mrtvici zotavit z hraní her, a my se vztahuje spojka kabelové bytového vybavení, které přinášejí nový význam pojmu geek elegantní - od interweb lehátko vyrobené od 1,100 metrů koaxiálního kabelu do analogového kazetu židle , na moderní počítačové myši z jemné vlněné plsti.

Inhabitat Týdne v zelené: Města budoucnosti, Aqua Star, a 0-60 v 3,4 sekundy ... s Go-Kart původně objevila na Engadget na ne. 08.5.2011 21:45:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Žádné komentáře:

Okomentovat