pondělí 9. května 2011

Poker chip-velikosti zařízení non-invazivně opatření mozku teplotu, intriky Le Chiffre

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/08/poker-chip-sized-device-non-invasively-measures-brain-temperatur/:
Máte někdy pocit, že Portal 2 činí váš mozek přehřívat? Měli byste si zkontrolovat, že, a to díky výzkumných pracovníků v Norfolku ve Virginii, existuje jednodušší způsob, jak dělat tak. Dětská nemocnice dcer krále vyvinula zařízení průměru poker chip, který sedí na hlavě pacienta, tím, že zachytí mikrovlny, že všechny lidské tkáně produkovat, to spočítá mozek teploty bez nutnosti chaotický lebku-odprýskávání. Vlny procházejí kost, aby lékaři přesně, up-to-minute-výsledky, které mohou zabránit poškození mozku v důsledku přehřátí. Jedním z možných použití technologie pomáhá hypoxie (nedostatek kyslíku) kojence, kteří mohou být léčeni s chlazením terapie. Samozřejmě, že můžete pravděpodobně spokojit s tím starým domácí lék: stačí dát pytlík mražené mrkve na vaší hlavě příště GLaDOS má vás mátl.

Poker chip-velikosti zařízení non-invazivně opatření mozku teplotu, intriky Le Chiffre původně objevila na Engadget na ne. 08.05.2011 19:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmag | zdroje Věda Newsline | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat