pondělí 9. května 2011

Conde Nast přináší The New Yorker, aby IPAD, sedm dalších časopisů do konce měsíce

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/09/conde-nast-brings-the-new-yorker-to-ipad-seven-other-magazines/:
Conde Nast přináší The New Yorker, aby IPAD, sedm dalších časopisů do konce měsíce Ještě jeden tisk powerhouse přináší své zboží na IPAD , všichni čekají, až úhledně před nadcházející WWDC Apple. Nejprve to byl čas , pak to bylo Hearst , a teď Condé Nast je spojující zábavu s velmi podobných podmínek na další dvě. Od tohoto týdne s New Yorker, digitální verze budou k dispozici zdarma aktuální vydání předplatitelům tisku. Pro nové předplatitele je to 5,99 dolarů za měsíc nebo 59,99 dolarů za rok, který vás dostane 47 otázek. Sedm dalších časopisů od vydavatele, jsou zasílány do konce května, včetně kabelové a Vanity Fair, za cenu 1,99 dolar každý nebo 19,99 dolar ročně. , Který se shoduje se dokonale s dřívějším oznámení, což znamená, Apple a vydavatelé se zdají být konečně daří. Není to příjemné, když každý dostane po?

Pokračovat ve čtení Conde Nast přináší The New Yorker, aby IPAD, sedm dalších časopisů do konce měsíce

Conde Nast přináší The New Yorker, aby IPAD, sedm dalších časopisů do konce měsíce původně objevila na Engadget na po. 9.5.2011 09:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat