pondělí 9. května 2011

GameCube Fusion přenosné přináší Wii estetiku, GBA design konzole Nintendo boxiest (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/09/gamecube-fusion-portable-brings-wii-aesthetics-and-gba-design-to/:
GameCube Fusion přenosné přináší Wii estetiku a GBA design konzole Nintendo boxiest
Vypadá to, že tam byl nějaký čas, není to tak dávno, kdy jsme viděli další nový ručně řemeslně-přenosné konzoli každý týden , každý z nich menší a působivější, než dříve. Tyto dny jsou, bohužel, pryč a, zda chcete obviňovat krátký rozsah pozornosti dnešní mládeže nebo jednoduše k závěru, že každý je příliš zaneprázdněn hraní Angry Ptáci, je to smutný fakt. Modder Ashen se tomuto trendu vzpírá, vytvářet co on volá GameCube Fusion. Je to ruka-postavený přenosný GameCube, která hraje (doufejme, že legálně získaný), tituly z SD karty přes oba Wiikey a Gecko, nabízející plnou kontrolu on-board a externí řadič portu, vše v chladu do notebooku-source ventilátor, který zní dostatečně silný, aby aby věc hover, F-Zero-styl. Je to daleko menší než 2009 je Ncube , ale opomenutí baterie znamená, že to nebude cestovat daleko. Pro ty, kteří chtějí vědět více, bude každý detail bude odhaleno v 12 minut videa vložené těsně pod - pokud můžete zaměřit se tak dlouho.

Pokračovat ve čtení GameCube Fusion přenosné přináší Wii estetiku, GBA design je boxiest Nintendo konzole (video)

GameCube Fusion přenosné přináší Wii estetiku, GBA design je boxiest Nintendo konzole (video) původně objevila na Engadget na po. 09.05.2011 09:17:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Mod Retro | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat