pondělí 9. května 2011

'Zázračné' Aeros vzducholoď stanovené k letu do roku 2013, a to díky financování DOD

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/09/miraculous-aeros-airship-set-to-fly-by-2013-thanks-to-dod-fun/:
Jste s nostalgií vzpomínají na doby, kdy slovo "zeppelin" kandidoval na poklidnou mezikontinentální cestování pro bohaté a slavné, spíše než bas-těžký přenosný zvukový a MOTOBLUR telefony ? Vezměte srdce, jako ukrajinský podnikatel Igor Pasternak tvrdí, že vyřešil "vztlaku problém", který již dlouho omezené užitečnosti vzducholodí. Problém je, že hořící palivo nebo pád nákladu zesvětlí lodi, která pak musí ventilovat nákladné hélium vrátit se na zem, aniž by způsob, jak ovládat vztlak, se take-off a přistání komplikované až k výchozímu bodu zbytečnosti. Pasternak tvrdí, že vyřešit tento problematický bod tím, že slisuje drahý plyn, což umožňuje zachovat ji pro pozdější použití. Ministerstvo obrany (který miluje svou warblimps ) uzavřel smlouvu jeho společnost, Aeros, poskytnout pracovní demonstrace 2012-13. Daboval Pelican, bude to jen létat bez užitečného zatížení na první - ale pokud se prokáže, technologie je to možné, můžeme jen vidět novou éru vzducholodí.

'Zázračné' Aeros vzducholoď stanovené k letu do roku 2013, a to díky financování DOD původně objevila na Engadget na po. 09.05.2011 05:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Registrace | zdroje Aviation Week | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat