pondělí 9. května 2011

Planex kapacitní dotykové pero zesměšňuje Steve Jobs, celou cestu do banky

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/09/planex-capacitive-stylus-mocks-steve-jobs-all-the-way-to-the-ba/:
V minulosti se naše pokrytí Planex velmi byl zařazen k zařízení pro ukládání dat a bezdrátové přístupové body, ale teď, které společnost uzavřela jeden z nejvíce vzrušujících firem ze všech: lámání špatná práce srdce Steve . To je pravda, společnost zapletený s přirozeným řádem vesmíru tím, že vydá nový smartphone doteků. Přicházejí ve dvou barvách - černé a bílé, samozřejmě - a dvou délkách: 4,2-nebo 1,6-palce, s měkkou gumovou tipy měření 8 mm a 9 mm, resp. Pera poběží vám +1,200jen ($ 15) nebo +1,000jen ($ 12), který je více či méně na stejné úrovni jako stávající Doporučená cena stylus Pogo náčrtek - dobře, že plus letenky do Japonska si vybrat jednu z těchto věcí se . Ale hej, to ještě bije kus masa deli , že jo?

Pokračovat ve čtení Planex kapacitní dotykové pero zesměšňuje Steve Jobs, celou cestu do banky

Planex kapacitní dotykové pero zesměšňuje Steve Jobs, celou cestu do banky původně objevila na Engadget na po. 09.05.2011 15:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Akihabara Novinky | zdroje PLANEX komunikace | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat