pondělí 9. května 2011

ComScore zpráva konstatuje, rozšíření Android vedoucí na trhu v USA, smartphone, z velké části na úkor společnosti RIM

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/08/comscore-report-finds-widening-android-lead-in-us-smartphone-mar/:
Procentuální posun v tabulce výše řekne většina z příběhu zde. Podle comScore je nejnovější zpráva, Android je podíl na trhu smartphone USA rostl impozantní šest procent během tří-měsíční období, které skončilo v březnu na přistání na 34,7 procenta, a RIM vzal největší hit jako výsledek, klouzání 4,5 bodu na podíl 27,1 procenta. To je ještě dost, aby to před Apple, nicméně, který držel jeho vlastní s mírným ziskem 25,5 procenta. Obě společnosti Microsoft a Palm / HP vyklouzl jen pod procenta každý k zemi ve vzdálené čtvrtém a pátém místě, resp. Pokud jde o mobilní OEM, co zůstal téměř totožný v průběhu tří měsíců, s Samsung, LG, Motorola a zabírat na prvních třech místech, a to pouze Apple vidí nějaké významné zisky díky iPhone Verizon startu - i když to ještě nebylo dost tlačit nad RIM pro čtvrté místo. Hit se zdrojem níže uvedený odkaz pro všechna čísla.

ComScore zpráva konstatuje, rozšíření Android vedoucí na trhu v USA, smartphone, z velké části na jeho náklady RIM původně objevila na Engadget na Ne. 08.05.2011 18:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink AFP | zdroje ComScore | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat