pondělí 9. května 2011

Whoworks.at vám ukáže, kdo ve vašem LinkedIn síť pracuje v navštívených stránek

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2FFw-w6XQOM/:


Konečně je tu důvod pro mladé lidi, aby používali LinkedIn ! Pokud máte potíže s sledování kde jsou vaši přátelé práci v této aktuální startupgasm , WhoWorks.At byl vyroben pro vás.

Stačí stáhnout rozšíření prohlížeče Chrome a dáme vám vědět, kdo ve vaší síti LinkedIn pracuje na jakékoliv stránce, kterou právě nacházíte v Chrome, ať je to Facebook, Google, TechCrunch nebo nějaké stealth startu. To je úžasné.

Když kliknete na Whoworks.at tlačítko na pravé straně panelu nástrojů prohlížeče Chrome, první 1. stupně LinkedIn připojení bude vaše zobrazí jako první, po své 2. a 3. úrovni připojení. Můžete také přepínat rozšíření pro zobrazení lidem, kteří byli nedávno najal, nebo podporovat i na společnosti, jste na návštěvě. Nedělám si legraci, to je dar z nebes, pokud jste náborář nebo novinář / investor .

Tvůrce John Britton, který je také developer evangelistou v Twilio , plány na integraci Whoworks.at s ostatními službami, včetně Facebooku a Rapportive, která byla inspirací pro tuto službu. Zajímavé je, Whoworks.at nepoužívá veřejné LinkedIn vyhledávání API (non-existant navzdory vysoké poptávce ), ale místo toho najde spojení přes SearchBox na LinkedIn, že auto dokončí jména společností.

Britton říká, že na jeho plány do budoucna, "Byl jsem v kontaktu s zakladatelů Rapportive a oni si mě na jejich beta seznamu. Jakmile mají k dispozici veřejné API, mám v plánu na posílení funkčnosti WhoWorks.At být méně závislí na LinkedIn. Dále bych chtěl přidat možnost hrát lidi, zobrazit poslední gmail konverzace, a dělat si poznámky o kontaktech. Facebook integrace přijde další v řadě, v závislosti na zpětné vazbě od uživatelů. "

Ooh, Facebook integrace ...

Pro ty z vás, kteří se nemohou dočkat, zve na prvních 250 TechCrunch čtenáře jsou k dispozici zde . A pokud nechcete, aby to v čase se můžete zaregistrovat jako pouhého smrtelníka pro beta tady . Neboj se, jsou to docela rychle reagovat.


Žádné komentáře:

Okomentovat