pondělí 9. května 2011

Prostřednictvím soudu, Místo FUD plazí Na Android je dobře

Zajímavé novinky na url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/0ENECH9jblE/:

Asi týden a půl lety, jsem napsal post bránit Apple proti umístění FUD šíří. Vzhledem k nějaké skutečné, ale drobné problémy (které jsou již vyřešeny ), Apple byl u centra tohoto. Pak se okamžitě zaměří Zdálo se, že posun směrem Google . Pokud Apple je "tě sleduje" s iPhone, Google musí být i se zařízeními Android, ne? Jistě - pokud jste paranoidní Looney, který opravdu nerozumí, jaká je situace.

Přirozeně, že skupina zahrnuje vláda Spojených států. Ve snaze o některých zákonodárců připojit své jméno k těmto velmi uveřejněné stížností a firem, které jsem vyzval vedení svědčit před Kongresem. Na úterý , společnosti budou tyto hlavy až k panelu ve Washingtonu, aby odpověděl na otázky. Jinými slovy, bude Kongres se dostat Místo 101 instruktáž.

Jak jsem uvedl v předchozí post, tisk rozhodně není pomoci s některou z těchto FUD - a může ve skutečnosti být víc než trochu, aby vinu za to. Poté, co Apple začal šířit FUD, kdo jiný než The Wall Street Journal začal kopat do polohy přístup společnosti Google stejně. Šokující objev? E-mail od Google, projektový manažer pro co-zakladatel Larry Page zdůraznil, jak důležité je pro Google mají své vlastní umístění databáze pro Android.

Whoa. Počkejte, vy myslíte, že bych se udržet a řídit technologii, která je rozhodující pro umístění služby pracovat na svém zařízení? Stop zatraceně lisy.

Přirozeně, WSJ použil titulek " Google vyzývá Umístění Data 'hodnotné' ", která vedla k pozdější tisíc titulky v dalších publikacích, kteří ji čtou v určených hanebným způsobem. To prostě v: Google chce vědět, kde jste po celou dobu. A vaše děti. A vaše prarodiče - to je v podstatě, jak jsou tyto příběhy nastavit ke čtení.

Chcete-li maso z jejich článku trochu s citátem z odborníků z tohoto odvětví, WSJ přinesl Ted Stevens, generální ředitel společnosti Skyhook Wireless, který dal jim šťavnaté (ale ne opravdu šťavnatý) citát o tom, opět, jak je důležité vlastnit umístění systému Google.

Ne prdele.

Volba generálního ředitele Skyhook je posílit argument je sporný přinejlepším. Skyhook je v současnosti žaluje Google o zasahování do existujících bezdrátových smlouvy a patentové nároky (oba který jsou uvedeny v článku). Ve skutečnosti, že soud je důvod těchto vnitřních Google e-maily, vyšla najevo až v první řadě.

Jen pár dny, to samý soud byl základ ReadWriteWeb článku výslechu na Google "otevřenost", vzhledem k obleku Skyhook. Pravidelní čtenáři TechCrunch budou vědět, že nikdo poskytuje Google více hovna na "otevřené" věci než já. V nejlepším případě jsem se na ni pohlíží jako čistě marketingové nesmysly. V nejhorším případě jsem se na ni pohlíží jako způsob, jak posílit chamtivý dopravci . Ale tvrzení v článku RWW jsou vtip.

Je pravda, že Skyhook dostal " vyhrát ", u soudu minulý týden, kdy Massachusetts soudce vrchního soudu odmítl Google žádost o sumární rozsudek. Ale to pouze znamená, že d

Žádné komentáře:

Okomentovat