pondělí 9. května 2011

ASUS Sabertooth P67 deska shodí jeho kůže, se cítí lépe bez něj

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/09/asus-sabertooth-p67-motherboard-sheds-its-skin-feels-better-wit/:
Není pochyb o ASUS Sabertooth P67 deska vypadá fantasticky, a Tech Zpráva se nešetří chválou na její vojenské složky-grade nebo pěti-letá záruka v nedávné recenzi, ale publikace také hlásí, že standout vlastnost - tato složka- chlazení "Taktická vesta" - může bolet víc než to pomáhá. Plastový plášť byl re-daboval "Thermal Armor", protože naše poslední běh-in , ale to nic nemění na výsledku: ASUS nedodává primo deska s vyhrazeným ventilátor chlazení komponent teploty mohou tak vlastně jít o deset stupňů Celsia při nošení rubáše se systémem i při velkém zatížení. Samozřejmě, chlazení závisí na řadě faktorů, ale doufali jsme, že Sabertooth je jedinečná srst by byla pozitivní. Zpět na rýsovacím prkně.

ASUS Sabertooth P67 deska shodí jeho kůže, se cítí lépe, aniž by to původně objevila na Engadget na po. 09.05.2011 03:29:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Tech Zpráva | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat