pondělí 9. května 2011

Brammo zpoždění vlajková loď Empulse elektrické motobike až do roku 2012, škádlí nových přenosových technologií

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/09/brammo-delays-flagship-empulse-electric-motobike-to-2012-teases/:
Špatná zpráva pro elektrické cyklisty Brammo to: podle Asfalt a kaučuk, slovo má to, že vlajková loď společnosti Empulse motocyklů se nyní bude odloženo do roku 2012, citovat CEO Craig Bramscher rozhodnutí začlenit některé nové technologie před startem. Co by to mohlo být? No, místo spekuluje, že to má něco společného s šesti-rychlostní integrované Převodovka (IET), který nedávno Brammo licenci od italské firmy SMRE, a tato technologie je již vystupoval společnosti Zapojit a Encite motokrosových motorek oznámil minulý týden. To říkalo, tam je také pověst, že Brammo nedosáhl jeho pre-order cíl 1000 kusů, což by jistě smysl pro společnost zpoždění startu na pasák své 100mph jezdit. Zeptali jsme se Stig o komentář, a on nebyl ohromený.

Brammo zpoždění vlajková loď Empulse elektrické motobike až do roku 2012, škádlí nových přenosových technologií původně objevila na Engadget na po. 09.05.2011 02:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Asfaltu a kaučuku | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat