středa 5. ledna 2011

IPAD 2 případ ukazuje se na CES, balení mockup IPAD 2

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/04/ipad-2-case-shows-up-at-ces-packing-a-mockup-ipad-2/:
Byli jsme svědky předpokládaný IPAD 2 případů na cca měsíc nyní, všichni se stejnou výmluvné výřezy: kamera díru v zádech, kamera otvor v přední a velký ol 'reproduktor díra. Dnešní najít porazí je všichni, ale: právě jsme našli případ s masivní hliníkovou IPAD 2 mockup uvnitř. Dexim je dychtivý vystavovatele, se skutečně velmi zajímavý případ design zahrnující klávesnice Bluetooth, který magneticky drží přední kryt knihy-jako rukáv, umožňující laptop-styl nastavení, nebo klávesnice-zdarma případě, když chcete holit pár uncí. Bylo to tak fascinující, že jsme požádali, aby naše vlastní IPAD dovnitř, což je, když nám bylo řečeno, že by nebylo vhodné, protože případ byl navržen pro příští IPAD. Opravdu, maketa, že jsme našli uvnitř případ byl tad trochu štíhlejší než první-gen iPad, s kuželovou vedoucí k okrajům, že nám připomíná, že iPod touch a domácí tlačítko umístěné blíže spodní hraně. Našli jsme všechny typické výřezy na případu, a jejich zrcátko na obrobené mockup, včetně velkého čtverce pro reproduktor.

Takže, co to všechno znamená? No, je tu určitě konzistentní IPAD 2 dělat, že tyto čínských výrobců se zdají být navrhování proti, a zároveň je tu vždy v naději, že jejich údaje jsou chybné, zdá divné, že bych šel tak daleko, že skutečně udělat případech, pokud byly jisti, o jejich zdrojích. To také znamená, štíhlejší IPAD s kamerami a větší reproduktor, který není nikdy špatná věc. Podívejte se na fotky v galerii níže a vytvořit si vlastní názor.

IPAD 2 případ ukazuje se na CES, balení mockup IPAD 2 původně objevila na Engadget na út. 04.01.2011 23:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat