středa 5. ledna 2011

HTC Thunderbolt pro Verizon a Inspire 4G pro AT & T přestávce kryt s laskavým svolením Rolling Stone reklama

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/05/htc-thunderbolt-for-verizon-and-inspire-4g-for-atandt-break-cover/:
Takže ano, vypadá to asi tak potvrdilo, jak může být: díky full-stránku reklama v posledním vydání Rolling Stone, jsme zjistil, že jméno prvního HTC LTE telefon pro Verizon - a její první LTE telefon bez ohledu na dopravce, vlastně - určitě bude "Thunderbolt." Jedná se o stejný telefon, který jsme viděli říká a unikly v posledních několika měsících jako Mecha a Droid Incredible HD , ale my budeme přiznat - Thunderbolt vypadá docela solidní název telefonu, který je sportovní 4,3-palcový displej a některé z nejrychlejších údajů v okolí.

Za sebou a vpravo blesk, i když je jiný únik: Inspire 4G pro AT & T, když je to jasné, co "4G" znamená v tomto kontextu přesně - AT & T je na stejné lodi jako T-Mobile právě teď, kdy jsou završující s HSPA + a nemají žádné LTE trhy žít, a tak se zdá, že by mohly být půjčky hrát od jejich menší soupeře scénáře a označení HSPA + éteru jako rovný-nahoru 4G. Jsme smutné vidět, že trend začnou narůstat - ale budeme přiznat, že T-Mobile tak trochu nuceni své ruce na ten. V každém případě jsme docela jisti, jak tyto přísavky se dostaneme oficiální tady na veletrhu CES v tomto týdnu, takže mějte uši na zem.

HTC Thunderbolt pro Verizon a Inspire 4G pro AT & T přestávce kryt s laskavým svolením Rolling Stone ad původně objevila na Engadget na st. 05.1.2011 00:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Android Centrální | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat