středa 5. ledna 2011

Rozlil kávu na 777 kokpitu vede k neúmyslné unést varování, FAA-mandátem Sippy poháry vzhled pravděpodobně

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/05/spilled-coffee-in-777-cockpit-leads-to-inadvertent-hijack-warnin/:
Rozlil kávu na 777 kokpitu vede k inadvertant unést varování, FAA-mandátem Sippy poháry dívat se pravděpodobně
Pokud jste někdy rozlil kávu na kus elektroniky, možná klávesnice či dokonce notebook , náhradní myšlenka pro pilot letu United Airlines 940, odchozí z Chicaga a míří do Frankfurtu. Nedlouho po vzletu pilot zřejmě dumpingové šálek Joe na komunikační panel v kokpitu a věci se rychle šel z kopce. Posádky nechtěně poslal kód 7500, což naznačuje, že letadlo je uneseno a jak si dokážete představit, že vedl k hodně nežádoucí pozornost. To není jasné, zda zařízení nefungovala a poslal kód nebo pilot, pravděpodobně potýká s opařený kolo, tuk-ohmatal věci na panelu. Ať tak či onak, let odkloněn do Toronta a spíše tragicky, byly všechny cestující poslán zpět do Chicaga a zkuste to znovu další den.

Rozlil kávu na 777 kokpitu vede k neúmyslné unést varování, FAA-mandátem Sippy poháry vypadat pravděpodobně původně objevila na Engadget na St. 05.01.2011 10:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Airliners.net | zdroje AD | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat