středa 5. ledna 2011

Vylepšený iPhone 4 díly objevil: anténu opravit, Verizon iPhone, nebo nejlepší KIRF vůbec?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/05/tweaked-iphone-4-parts-discovered-an-antenna-fix-verizons-iph/:
To je docela bizarní video, ale dívali jsme se na celou věc a my jsme připraveni se vyjádřit: je to dost bizarní video. Lidi na GlobalDirectParts nějak Ahold iPhone náhradních dílů (obyčejný příběh v úniku Apple zařízení ), a že jsem vyslán důkladný video, které ukazuje rozdíly mezi tímto novým souborem a pravidelné iPhone 4 díly. Zajímavé je, že nemá nic společného se majorly štípnout, ale je tu velké množství drobných vylepšení, primární ve vnitřní elektroinstalace. Nejpozoruhodnější jsou antény, úpravy, které jsou buď anténu opravit, nebo, více pravděpodobný, úpravy, aby antény pracovat s různými frekvencemi, že Verizon CDMA síť funguje na . Ostatní vylepšení jsou větší hlavu scratchers, včetně slot SIM karty (což by nemělo být nutné pro Verizon, ale neuškodí ani nic), a odstranění zadního fotoaparátu otvoru (možná extra SKU pro podnikové využití?). GlobalDirectParts není jediný, který obdrží vylepšil části, SmartPhone Medic dělal podobné skóre, tak alespoň víme, že to není jednorázový žert. Budeme držet poškrábání našimi hlavami, zatímco vy se podívejte na video, který se nachází po přestávce.

Pokračovat ve čtení Vylepšený iPhone 4 díly objevil: anténu opravit, Verizon iPhone, nebo nejlepší KIRF vůbec?

Vylepšený iPhone 4 díly objevil: anténu opravit, Verizon iPhone, nebo nejlepší KIRF vůbec? původně objevila na Engadget na st. 05.01.2011 15:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink 9 - 5 Mac | zdroje GlobalDirectParts (YouTube) , SmartPhone Medic | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat