středa 5. ledna 2011

Contour přidává Live Hledáček na své přilbě kameru ContourGPS, Real-time streaming na smartphony

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/05/contour-adds-live-viewfinder-to-its-contourgps-helmet-cam-real/:
Contour GPS
Contour rodina přilby kamer patří mezi naše oblíbené, jejich malé lasery dělat to trochu jednodušší zjistit právě tam, kde sakra jsou polohovací. Ne tak pěkný jako integrované obrazovce jako na Drift inovace HD170 , ale spíše méně objemné. Brzy nebudete muset starat o lasery s nadcházejícím Live funkce hledáčku. Jak to dopadá, 349,99 dolarů ContourGPS nemá jen čip GPS uvnitř, tam je připojení Bluetooth tam někde taky.

To umožňuje malé kamery pro bezdrátové připojení k vaší Android nebo IOS zařízení a poslat nějaké video cestu. Alespoň, že je teorie, jak aplikace nejsou připraveny ke spotřebě ještě, když jsme řekli IOS je na prvním místě někdy letos v létě. Vypadá to, že nebudete moci využít fotoaparátu skladování, bude to fungovat pouze jako hledáček, ale to nám dává naději pro něco v příštích verzích. Toto rozšíření přijde později v tomto roce, ale budeme doufat, podívat se na to mnohem dříve, než je. Zůstaňte naladěni.

Pokračovat ve čtení Contour přidává Live Hledáček na své přilbě kameru ContourGPS, Real-time streaming na smartphony

Contour přidává Live Hledáček na své přilbě kameru ContourGPS, Real-time streaming na smartphony původně objevila na Engadget na st. 05.01.2011 09:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat