středa 5. ledna 2011

Touch revoluce vyvalit Tru multitouch kapacitní obrazovky velikosti mezi 15 a 32 palců

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/05/touch-revolution-rolling-out-tru-multitouch-capacitive-screens-s/:
Touch revoluce si nemyslí, že kapacitní obrazovky jsou dostatečně velké. Není dostatečně velká na všechny. Takže to, co je společnost dělat? Proč, to je zavedení řady předpokládaných kapacitních displejů střídavě rozloze 15 -, 19 -, 21.5-a 32-palcové úhlopříčky. Největším modelem je nastaven pro výrobu později v průběhu roku, ale jeho menší sourozenci jsou nyní k dispozici. Cílový trh pro Touch revoluce jsou podniky, které mohou integrovat tyto panely - které také přijdou v "open frame", kde volba OEM může plácnout na vlastní externí stylings - do svých komerčních nabídek. Ukázky ze všech těchto modelů, plný inovační využití multitouch na displeji ve velkém měřítku, bude k dispozici na veletrhu CES v tomto týdnu. Dáme vám vědět, jak inovativní celý shebang je, když jsme si naše prsty na hardware Tru multitouch. Celou tiskovou zprávu po přestávce.

Pokračovat ve čtení Touch revoluce vyvalit Tru multitouch kapacitní obrazovky velikosti mezi 15 a 32 palců

Touch revoluce vyvalit Tru multitouch kapacitní obrazovky velikosti mezi 15 a 32 palců původně objevila na Engadget na st. 5.01.2011 00:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat