středa 5. ledna 2011

Sony Ericsson Xperia Arc přestávky kryt, oznámila na CES tento týden?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/05/sony-ericsson-xperia-arc-breaks-cover-announced-at-ces-this-wee/:
Ruské stránky Gagadget Zdá se, že skóroval fotografie telefonu, který se hodí perfektně s oříšky Sony Ericsson má strategicky umístěny po celém areálu CES show tento týden - který, podle pořadí, podívejte se spoustu jako Anzu jsme byli svědky úniku za několik měsíců. Na stránkách je, že to říkám zlý chlapec přijde na trh jako Xperia oblouku, tzv. díky konkávní zadní. Specifikace, pokud důvěryhodně, jsou slušné: 1GHz procesor Qualcomm (single-core, zdá se), 4,2-palcový 854 x 480 displej, perník , 8 megapixelů back-osvětlené Sony senzor snímání HD videa, a subjekt, který měří pouhých 8,7 mm v nejtenčím místě. Sony CES tiskové konferenci je dnes později, takže se možná nebude muset dlouho čekat, aby si všechny podrobnosti o tomto jeden, do té doby, následovat přestávka na rychlé propagační video Gagadget Zdá se, že se objevil.

[Díky, SillentTroll]

Pokračovat ve čtení Sony Ericsson Xperia Arc přestávky kryt, oznámila na CES tento týden?

Sony Ericsson Xperia Arc přestávky kryt, oznámila na CES tento týden? původně objevila na Engadget na st. 05.01.2011 10:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Gagadget | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat