středa 5. ledna 2011

Windows 7 Telefon 'Nodo' update bít telefony na začátku února, 'Mango' přichází později s IE9?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/04/windows-phone-7-nodo-update-hitting-phones-in-early-february/:
Slovo na ulici z savant Microsoft Paul Thurrott je, že Windows 7 Telefon je první aktualizace by mohlo jít zlato již tento týden - v době pro Ballmer je CES keynote, ve skutečnosti, což znamená, že by mohl dát zmínka a / nebo strávit několik minut, ukazuje to pryč. To je řekl, aby byl pod kódovým označením "Nodo," krátký pro "Ne Donuts" - docela temné (a liché) odkaz na skutečnost, že Redmond nechce uvolnit inkrementální, drobné aktualizace jako Google dělal s operačním systémem Android 1.6 Donut . Nejsme si jisti, proč bych se obtěžovat s výpad na Android stavět, co se stalo ... oh, čtyři verze lety, ale Microsoft pracuje v nevyzpytatelné. Tak či onak, bude to zřejmě přidat copy / paste, CDMA umístění podporu (která by mohla být jediná věc, kterou drží Verizon a Sprint od spuštění v tomto bodě), podporu pro další čipsety Qualcomm, a různé opravy chyb.

Pohybující se na, Thurrott říká, že říká Mango aktualizace není další update po Nodo, ale je to reálné - a to je velká. Je přidáme Internet Explorer 9 s HTML 5 a Silverlight podporu, ale především, je jeho řádek kódu je jen interně jako "zábava větev", takže tam by mohl být nějaký jiný kouzla v obchodě. Aktuální čísla verzí pro Mango jsou v rozmezí 7,2, ale staví se v rozmezí 7500, což naznačuje, Windows Mobile 7.5 je možnost branding. Vzrušující 2011 pro Microsoft na mobilní straně? Vypadá to,

Windows 7 Telefon 'Nodo' update bít telefony na začátku února, 'Mango' přichází později s IE9? původně objevila na Engadget na út. 4.1.2011 19:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Windows Phone Tajemství | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat