středa 5. ledna 2011

Sifteo oznamuje brzy přístupové údaje pro Kostky: $ 99, Q1, spousta bonusů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/05/sifteo-announces-early-access-details-for-cubes-99-q1-lots-o/:

Věděli jsme, že dobré a dobře, že je Sifteo loket přišli v roce 2011 nl, ale trochu přece víme, že bychom byli svědky aktualizaci tak brzy, a zde na CES ze všech míst. Výše uvedeného má společnost zřejmě propracovalo dopředu se změnou názvu, oficiálně dabing malé kluky vidíte výše "Kostky". Ti, kteří chtějí nakupovat v počátku, jsou určitě na co těšit, protože jeho Early Access Program přinese zvýhodněnou úrokovou sazbou, stejně jako spousta dalších dobrot - více za méně, je těžké porazit, víte. V určitém bodě v 1. čtvrtletí letošního roku, 99 dolarů umožní touží inovátoři získat trio 1,5-palcový bloky, 1000 bodů na nákup her a aplikací z on-line obchodu, kupón obnovit, jakmile je výrobek zahájena v vážný, 50 procent z něco v obchodě Sifteo (až $ 200) a limitovanou edici t-shirt. Bude to jediná šance, jak zachytit nastavit před jejich celostátní vydání na podzim tohoto roku, a pokud jste stále přemýšlel, jak moc zábavné byste mohli mít hlavu na minulost přestávka na plnou verzi. Je to sranda, řekneme ano.

Pokračovat ve čtení Sifteo oznamuje brzy přístupové údaje pro Kostky: $ 99, Q1, spousta bonusů

Sifteo oznamuje brzy přístupové údaje pro Kostky: $ 99, Q1, spousta bonusů původně objevila na Engadget na st. 5.1.2011 08:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Sifteo | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat