středa 5. ledna 2011

Oregon Scientific Touch počasí série vypráví teplota, není vyloupit banku

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/04/oregon-scientifics-touch-weather-series-tells-the-temperature/:
"Oregon Scientific" a "domácí meteorologická stanice" druh jít ruku v ruce, tak to by nemělo přijít jako hodně překvapení, že společnost je rozpoutání nových tří-balíček barevných počasí jednotek zde na CES tento týden. Počínaje vlevo, 24,99 dolarů model zobrazuje vnitřní teplotu spolu s až třemi kanály venkovní temps, ale také hodiny a kalendář s alarmem, který dělá to provozuschopný Hodiny na nočním stolku, pokud jste opravdu na počasí. Pohybující se Luxusnější tad, 39,99 dolarů Touch Počasí Teploměr s Vlhkost (na snímku uprostřed) je přesně to: výše uvedené teploty funkce plus denní min / max displej a vnitřní i venkovní vlhkost vzduchu statistiky. Konečně, 49,99 dolarů Touch Rozšířené Meteorologická stanice (vpravo) přidává 12-hodinový předpověď počasí spolu s za 24 hodin 'historické data barometru. Všechny jsou napájeny dvojicí AA baterií a mají dotykový displej kontrola - tedy jména, bychom si představovali.

Oregon Scientific Touch počasí série vypráví teplota, neporušuje banka původně objevila na Engadget na út. 04.1.2011 19:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat