středa 5. ledna 2011

Black & Decker iShred vertikální skartovací (hands-on)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/04/black-and-deckers-ishred-vertical-paper-shredder-hands-on/:
Nechceme obvykle trvá zájem o vzrušující svět papíru skartace , ale když si přinesete z výrobku se sněhově bílou lesklou lesk a odvážlivý průmyslový design, a to i za studena srdce zahřeje natolik, aby zeptat na pár otázek. Black & Decker, tradičně nářadí výrobce a prodejce, nedávno představila iShred (ano, dali jsme jim smutek pro krčit-indukovat jméno) vertikální drtiče, který tvrdí, že je jen o světě nejbezpečnější, protože neexistuje žádný způsob, jak dostat své prsty někde poblíž nožů. Velké odvolání pro kupující, že bude spíše atraktivní design, který se však se nabízejí některé další funkce - "skládaný" tvar spodní poloviny tohoto drtiče pomáhá k dispozici od funnelling volné toky papíru do úzké zásuvky (když vyletěl hlavou dolů, samozřejmě). Cena je 99,99 dolarů na místech, jako Amazon a Fry, kteří jsou již obchoduje se iShred. Pokud vám záleží na aktuální specifikace, můžete kříž-řez si cestu přes šest listů papíru najednou a budete muset vyprázdnit sběrač, jakmile je to nahromaděné o hodnotě 100 stran 'vlákniny. Podívejte se na naše statečné pokusy snížit naše prsty ve jménu vědeckého testování po přestávce.

Pokračovat ve čtení Black & Decker iShred vertikální skartovací (hands-on)

Black & Decker iShred vertikální skartovací (hands-on) původně objevila na Engadget na út. 04.1.2011 22:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat