středa 5. ledna 2011

Altec Lansing je inMotion Air reproduktorový systém proudů z téměř kdekoliv

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/05/altec-lansings-inmotion-air-speaker-system-streams-from-just-ab/:
Příliš Anti-Apple koupit do AirPlay ? Máme pocit, že jste, a tak dělá Altec Lansing. Zde na CES , outfit právě představila své nejnovější řešení reproduktor, inMotion Air. Spíše než catering konkrétně iDevice uživatelům, tohle je univerzální v přírodě - lze připojit svázaný adaptér do počítače a můžete stream melodie na to zde mluvčí z až 300 metrů. K dispozici je také podpora technologie Bluetooth, interní baterie, která bude držet dobré časy Rollin 'na sedm hodin a rovnou line-out konektor v případě, že byste chtěli připojit více robustní sadu ovladačů. Celá ta věc váží jen něco málo přes půl kila, a budete dokonce najít rukojeť na zadní straně pro snadné třímající. Bude loď příští měsíc v břidlicově černou a šedou červený bronz, se maloobchodní cena stanovena na 199,95 dolarů.

Pokračovat ve čtení Altec Lansing je inMotion Air reproduktorový systém proudů z téměř kdekoliv

Altec Lansing je inMotion Air reproduktorový systém proudů z téměř kdekoliv původně objevila na Engadget na st. 5.01.2011 00:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat