středa 5. ledna 2011

Xpand ukazuje přizpůsobitelné 'You'niversal 3D brýle, iPhone app

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/05/xpand-shows-off-customizable-youniversal-3d-glasses-iphone-ap/:
Xpand již pomohl tlačit dopředu 3D doma s brýlemi, který pracoval s 3DTVs od všech výrobců , a není to zdá se, že dalším krokem bude 3D brýle design, aby se přizpůsobily všem lidem. Kromě toho, že lehčí a má nový design, Youniversal brýle je uvolnění v roce 2010 funkci Bluetooth nebo USB konektivitu pro iPhone nebo Android zařízení, které umožňují jejich výkon musí být kalibrován pro konkrétní uživatele specifikace. Neměli jsme šanci testovat je ven na tiskové konferenci, ale jak můžete vidět v galerii, může věci jako přechodnou dobu být upraven s cílem zlepšit nebo snížit jas stínů. Ani slovo o ceně ale zatím společnost očekává, že tyto být u high-end na trhu ve srovnání s jeho současnou 129dolar X103s , když dorazí v dubnu. Jo, a pokud jste skákání na pasivní brýle rozjetého vlaku jako jeho starý kamarád VIZIO ? Tam byly některé ostrá slova pro technologii tam, prohlašovat, že to dělal vysílání 3D pohled SD s jeho ztrátou usnesení, pozorovací úhly a snížené kvalitě na 2D HD obsahu.

Pokračovat ve čtení Xpand ukazuje přizpůsobitelné 'You'niversal 3D brýle, iPhone app

Xpand ukazuje přizpůsobitelné 'You'niversal 3D brýle, iPhone app původně objevila na Engadget na st. 05.01.2011 11:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat