středa 5. ledna 2011

OnStar partnery s Verizon, aby LTE 4G do zpětných (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/05/onstar-partners-with-verizon-to-bring-lte-4g-to-your-rear-view/:
Máme štěstí, aby se koupala v teplé, osvěžující 4G vlny, zatímco hlášení živě z Las Vegas, Sprint a Clearwire starat se o to. Verizon 's dohání ve velkém stylu s LTE zavádění a teď OnStar je na palubě - koncepčně, tak jako tak . Společnost má vybavený Buick LaCrosse s 4G LTE modem pro experimentování s tím, co lze udělat v autě s takovou šířku pásma. To by nebylo náš výběr vozů pro takové aplikace, Buick není zrovna křičet "hot nová věc" v tomto bodě, ale samozřejmě to není opravdu o auto, je to o šířku pásma.

Co jdou s tím dělat? High-definition přenos oběma směry, na jednu věc, včetně možnosti sledovat kamery vnitřní bezpečnosti zevnitř auta, nebo, alternativně, podívat se na kamery ve auto, když je to zaparkoval v noci, v uličce, někde máte druhé myšlenky o. OnStar chce Real-time streaming dopravních kamer a dokonce i Skype video chat, který zní jako zbytečná k nám, ale nenechte se nám déšť na své šílené mobilní video chat průvod.

V tomto bodě nejsme jisti, jak moc tohle najde svou cestu do správného automobilu budoucnosti (Buick nebo jiné), ale můžete dostat trochu chuti do video ukázku níže.

Pokračovat ve čtení OnStar partnery s Verizon, aby LTE 4G do zpětných (video)

OnStar partnery s Verizon, aby LTE 4G do zpětných (video) původně objevila na Engadget na St. 05.01.2011 00:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat