středa 5. ledna 2011

HTC Thunderbolt ve volné přírodě ještě jednou: 8GB interní, bez HDMI?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/05/htc-thunderbolt-in-the-wild-one-more-time-8gb-internal-no-hdmi/:
Zde jsme jen den od Thunderbolt je pravděpodobné, oznámit na Verizon CES tiskové konferenci, která tím, že naše hrubé počítat, dává nám alespoň jednu příležitost vidět LTE -schopný monstrum unikly ve volné přírodě. Tato možnost přichází s laskavým svolením AndroidSPIN, který tvrdí, že můžeme očekávat 1GHz jedno-jádrové procesory, 8GB vnitřní paměti s microSD expanze, 8 megapixelů a 1,3 zadní přední vačky megapixelů, Android 2.2.1 s Sense, HTC-vlastní mapování a nav (pravděpodobně HTC Lokality s offline cache), a DLNA kompatibilní - ale ne vestavěný HDMI. Každý z těchto specifikací byla buď již očekávané nebo uvěřitelný dost, ale chybí HDMI - pokud je pravdivá - by ještě dát EVO 4G nějaké vychloubání práv déle než šest měsíců po jeho vydání. Skóre jeden pro dlouhověkost, co?

[Díky, S. Taylor]

HTC Thunderbolt ve volné přírodě ještě jednou: vnitřní, bez HDMI? 8gb původně objevila na Engadget na st. 05.01.2011 09:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje AndroidSPIN | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat