středa 5. ledna 2011

AMD oznamuje rychlé nových quad-core, šest-jádrové procesory Phenom II

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/04/amd-announces-speedy-new-quad-core-six-core-phenom-ii-processor/:
AMD už dostal oficiální s jeho Atom-náročné Fusion procesory , které slibují celou řadu výhod pro mobilní uživatele - tedy 10 + hodin výdrž baterie a výrazně lepší výkon GPU - ale výrobce čipů nejde o povinnost opustit jeho desktop procesorů za sebou zde na veletrhu CES. Společnost má také jen oznámila svůj nový 3,6 GHz Phenom II X4 975 Black Edition a Phenom II X6 2.9GHz 1065T procesory, bývalý který je AMD je nejrychlejší quad-core procesor do dnešního dne, zatímco druhý slibuje kombinují vysoký výkon s nízkou 95W TDP (relativně vzato), a AMD vlastní Turbo CORE technologie. A co víc, na rozdíl od Fusion procesory, jsou zřejmě oba k dispozici okamžitě, a oni si již získal několik počátku recenze. Hit se na níže uvedené odkazy ke kontrole málo těch ven, a hlava na minulost přestávka na oficiální tiskovou zprávu.

Pokračovat ve čtení AMD oznamuje rychlé nových quad-core, šest-jádrové procesory Phenom II

AMD oznamuje rychlé nových quad-core, šest-jádrové procesory Phenom II původně objevila na Engadget na út. 04.01.2011 21:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat