středa 5. ledna 2011

IKEA se stane prvním hlavním prodejcem ukončit prodej klasických žárovek

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/05/ikea-becomes-the-first-major-retailer-to-stop-selling-incandesce/:
Pamatujte si, energetické nezávislosti a bezpečnosti zákona z roku 2007 , která pověřila, že všichni američtí prodejci musí přestat prodávat klasické žárovky do roku 2012? Pokud nemáte, jste zřejmě není sám, protože podle průzkumu, který pro osvětlení IKEA v roce 2010, 61% Američanů si nebyli vědomi právních předpisů jeden. Naštěstí pro ty, které nejsou v vědět, IKEA byl tak laskav a světu připomene nadcházející změnu hrdě oznámil, že jsem přestal prodávat moc-sání žárovky celý rok brzy - což je první maloobchodník v USA v souladu s vyúčtováním. Chcete-li pomoci zákazníkům vypořádat s přepínačem nábytek obří bude prodávat návštěvníkům kompaktní zářivky a halogenové žárovky - kromě LED svítilen. To je zdá jako inteligentní podnikání s ohledem na stejné osvětlení průzkum říká, že 67% Američanů péče o používání úsporných žárovek, zatímco 81% tvrdí, pomocí účinnější světel je správnou environmentální praxi. Tolik pro žárovky comeback eh?

Pokračovat ve čtení IKEA se stane prvním hlavním prodejcem ukončit prodej klasických žárovek

IKEA se stane prvním hlavním prodejcem, že přestane prodávat světlo žárovky původně objevila na Engadget na St. 05.01.2011 03:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Společnost Business Wire | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat