středa 5. ledna 2011

LG CES 2011 HD lineup: SmartTV platformy, sítě, Blu-ray přehrávače a HDTV

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/05/lgs-ces-2011-hd-lineup-smarttv-platform-network-blu-ray-playe/:
Díky pár pečlivě naplánovaných klouže přes v Jižní Koreji, sotva něco o LG CES 2011 je apt, aby vás úplně překvapením. Ale pokud si jen tak náhodou odpojit přes prázdniny, budeme přestávce to všechno tam dole, aby vám zůstaly pevně ve smyčce.
  • Pro začátek, oblečení vypadá zatraceně hrdá na své nové platformy SmartTV. naznačil minulý měsíc, tento systém umožňuje HDTV, Blu-ray přehrávačů a dalších zdrojů pro přístup ke všem druhům streaming médií, aplikací a dokonce poskytuje uživatelům cestu k surfování web. Čtyři hlavní části jsou uvedeny - TV Live, prémiový obsah, TV Apps a Launch Bar - a pro TV modely, budou majitelé ovládání věci s mávnutím ruky (čti: Magic Remote). SmartTV navazuje tam, kde NetCast skončili, nabízející přístup k Vudu, Netflix, YouTube, CinemaNow, Hulu Plus, Amazon Video on Demand, NHL Gamecenter, NBA Live a hry MLB.tv. Tato funkce je tady pečená do docela málo oblečení je 2011 HDTV, ale mělo by vlastní starší model ...
  • Pak je tu všichni-nový SmartTV upgrader ! ST600 je nepatrná set-top box, který si klade za cíl přeměnit jakýkoli televizor do SmartTV. Tak dlouho, jak vám sada má vstup HDMI, budete mít přístup k obsahu výše uvedené. Ale, samozřejmě, je to na vás ke zdroji své vlastní Magic Remote.
  • Pokud je to all-nové televizní hledáte, je společnost rovněž odhaluje svou 2011 LED a LCD HDTV line. Nární jeden je jiný než ty, které jsme slyšeli minulý týden , ale alespoň si můžete nyní klidu s vědomím, že LW9500 a LW7700 Nano Full HD 3D modely budou opravdu vidět americký vydání tohoto měsíce. Nejlepší zprávou je zde použití polarizačních brýlí - nic z toho bolesti hlavy-Indukční aktivní závěrky nepořádek. K dispozici je 13 nových LED LCD modely ve všech, s devíti 'em dopravy s platformou SmartTV vložené. Bohužel, LG není rozdávat cenové informace o těchto špatných chlapců ještě ne.
  • Není to tak zájem o nástup LCD? plazmové ještě žije, víš! LG kolejových své 1080p Infinia PZ950 a PZ750 linky tady na veletrhu CES, s oběma k dispozici v 50-palcový a 60-ti palcové velikosti. Obě linky jsou vybaveny platformou SmartTV, gesta-založené Magic Návrh vzdálené andl jako volný Android / iPhone app, pokud chceš raději používat telefon jako dálkové. 50 - / 60-palcový PZ550 je zatěžování s NetCast 1,0, ale to - spolu s PW350, PZ950 a PZ750 linky - zvládne 3D užívání metafor. Je smutné, že LG je také bloudění od poskytování cenových informací o nich.
  • Balicí věci do pořádku, je společnost debutující jeho 2011 řadu síťových disků Blu-ray přehrávače a systémy domácího kina. BD690 podporuje 3D BD přehrávání a lodě se zabudovaným 250GB HDD a platformy SmartTV. Většina line LG také zahrnuje WiFi, DLNA streaming podporu a funkci MusicID Gracenote, který umožňuje spotřebitelům hrát píseň z filmu TV show rmutování jediného tlačítka na dálkovém ovladači. BD670, BD650, BD640, BD630 a BD650 jsou také vidět na denním světle, s druhým bytím první LG BD přenosné sadě.
  • Konečně, LG snuck v obrazu (vidět nahoře) 3D mobilní televize prototyp. My jsme vůbec žádné podrobnosti jít dál, ale můžete si být jisti, že budeme drhnout podlahu show při hledání právě to.
Pro více informací o všechny výrobky zde hlava na minulost přestávka na plné verze. Neočekáváme, že najít žádné informace o cenách, ačkoli.

Pokračovat ve čtení LG CES 2011 HD lineup: SmartTV platformy, sítě, Blu-ray přehrávače a HDTV

LG CES 2011 HD lineup: SmartTV platformy, sítě, Blu-ray přehrávače a HDTV původně objevila na Engadget na St. 05.01.2011 11:01:00 EDT. Prosím, prohlédněte si naši

Žádné komentáře:

Okomentovat