úterý 28. prosince 2010

Gibson vyhrává knihu Jamz příkaz, maloobchodníci nařídil vytáhnout zásoby

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/28/gibson-wins-paper-jamz-injunction-retailers-ordered-to-pull-sto/:
Papír Jamz , mají Jamz-ed jejich poslední - alespoň prozatím. Gibson, který vyhrál soudní zákaz WowWee pro modelování jeho 2D hračky kytar na slavné osy, jako Flying V a Les Paul bez povolení, a od maloobchodníků, jako je Walmart, Amazon, Best Buy a cílové byli všichni uvedeni v žalobě, budou muset vytáhnout PaperJamz ze svých regálů. Nebo možná ne - Soudní příkaz byl udělen a okamžitě odvolal na 21., a my jsme rozhodně viděli PaperJamz pro prodej v obchodech Best Buy sem a tam od té doby, takže se zdá, že je tu stále šanci se chytit na super-tenká kytary, zatímco právníci třídit to všechno ven. My bychom asi WowWee může jednoduše re-si, že některé z návrhů má být trochu méně "inspirovaný" tím, že kytary Gibson v mezidobí - mohl Flying V PaperJamz jeden den příkaz stejné pozornosti jako sběratel 1970 soud Ibanez, Tokai, nebo Greco? Pro lidstvo je příčina, doufejme, že ne.

Gibson vyhrává knihu Jamz příkaz, maloobchodníci nařídil vytáhnout zásoby původně objevila na Engadget na út. 28 prosinec 2010 13:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje TechDirt | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat