úterý 28. prosince 2010

Cowon D3 Plenue PMP běží Android, vypadá jako telefon, naprosto není

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/28/cowon-d3-plenue-pmp-runs-android-looks-like-a-phone-totally-is/:
Někdy ocitnete, kteří chtějí telefon, který, jak víte, nemohl volat? Vítejte na Cowon D3 Plenue, Android -s PMP , že vypadá tak dobře, chceme jej stiskněte pro naše tváře a říct "Ahoj". Je smutné, že bych se tam nikdo, nikdo ale až 32 GB Britney, Katy, Mandy, a kdo, co byste chtěli uložených na microSD a přehrát přes 3,7-palcový, 800 x 480 AMOLED. Že displej není schopen dělat svou 1080p soubory spravedlnosti, ale sám je PMP, a s výstupem HDMI, které může poslat záznam na externí panel. K dispozici je také WiFi, T-DMB tuner, Bluetooth, a dokonce i akcelerometr. V případě, že jste přemýšlel, že je Android 2.1, který se schovával za kůži, a zatímco Cowon slibuje "Apps," my jsme trochu pochybné, že bude z trhu odrůdy.

Cowon D3 Plenue PMP běží Android, vypadá jako telefon, naprosto není původně objevila na Engadget na út. 28 prosinec 2010 17:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink OLED-Display.net | zdroje Cowon | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat