úterý 28. prosince 2010

Olympus E-PL2 fotoaparát unikly, Penpal Bluetooth dongle pro sdílení fotografií přes telefon

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/28/olympus-e-pl2-camera-leaked-penpal-bluetooth-dongle-to-share-ph/:
CES 2011 je právě v zatáčce, a zatímco LG 72-palcový obludnost bude nepochybně vidět svůj spravedlivý podíl pozornosti, Olympus doufá, že zatřásli ve fotoaparátu oblasti. Nebo tak jsme vedeni k víře. Shot výše je údajně unikly první obrázek outfit nadcházející E-PL2, Micro Four Thirds reakci na E-PL1 . Skutečnou otázkou je zde toto: Olympus dělal 'inženýři vzít si radu o tom, jak to změnit? Podle 43 Fámy, chlap bude tato loď s novým 14-42mm f/3.5 - 5.6 kit objektiv, 'přímý filmu' tlačítko, high-res 3-palcový displej, strop ISO 6400 a zajímavé Bluetooth modul možnost. Chytře nazval Penpal, je to v podstatě nejrozumnější způsob zaslání fotografií fotíte na fotoaparátu na web, ať už na Facebook, Flickr nebo jiné sociální sítě. Pokud máte přístroj zapojen do sáněk, můžete synchronizovat se svým BT-povolen smartphone (Android nebo "Windows Mobile", my jsme řekli) a používat jeho mobilní připojení k dokončení nahrávání. Rozhodně logičtější než strkal 3G čip do digicam, a nepochybně trend očekáváme vzlétnout v roce 2011. Bohužel, není tam žádný ceny nebo informace o verzi na akcii, ale všechny by měly být odhalen za několik dní.

Olympus E-PL2 fotoaparát unikly, Penpal Bluetooth dongle pro sdílení fotografií přes telefon původně objevila na Engadget na út. 28 prosinec 2010 12:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje 43 Pověsti | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat