úterý 28. prosince 2010

Kodak Puls e-na-foto-rámeček systém dolů pro dny, miliony vzpomínek uvězněni v oblaku

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/28/kodak-pulse-email-to-photo-frame-system-down-for-days-millions/:
Určitě víme poměrně málo lidí editor!), Kteří si koupili jejich rodiče (včetně této velmi Kodak Puls WiFi fotorámečky přes prázdniny, protože se jeví jako ideální způsob, jak sdílet fotografie bez jakýchkoli zmatků - stačí e-mailem snímku přímo. Bohužel, vypadá to, že tento mrak služba má tmavé, tmavé obložení: Kodak backend e-mailové servery byly dolů, protože přinejmenším Štědrý den, rendering Pulse nejzajímavější funkce v podstatě k ničemu. Co je horší, že stavový displej nahoře je více či méně pohřben na webových stránkách Pulse, takže to není ani okamžitě jasné, že problém je na straně společnosti Kodak - a když se věci zase zpět jsme hádat, víc než jeden pulsní majitel najde tun podvedeni fotografií na jejich rámy z více e-mailových pokusů, protože systém nepotvrdí e-mailové potvrzení. Slyšeli jsme několik neoficiální příběhy o doručení e-mailu foto zpomalení / zastavení v předchozích obdobích vysoké návštěvnosti, tak si myslíte, Kodak by řazeny to ven hned, ale asi ne - my vám dáme vědět, kdy Společnost vypráví o opravu.

Kodak Puls e-na-foto-rámeček systém dolů pro dny, miliony vzpomínek uvězněných v oblaku původně objevila na Engadget na út. 28 prosinec 2010 11:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Kodak | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat