úterý 28. prosince 2010

Konami 3DS datování simulátor využívá rozpoznávání obličeje zablokovat virtuální podvádění

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/27/konamis-3ds-dating-simulator-uses-facial-recognition-to-block-v/:
Můžeme ještě nemá oficiální cena pro Nintendo 3DS , ale vypadá to, že nyní můžete alespoň spoléhat na další jedinečný herní zážitek nebyl nalezen na jiných přenosných systémů. Konami nedávno oznámila, že její "Projekt Loveplus" datování simulátor pro systém nejen využít systému 3D funkce, ale že to bude i takzvaný "přítel lock", která využívá rozpoznávání obličeje, aby se zabránilo jakékoli virtuální podvádění. Zdá se, že pokud někdo jiný snímá 3DS a snaží se hrát hru, virtuální přítelkyně vaše jednat zmatená a reagovat s výrazy jako "kdo jste?" - Která, mimochodem, je otázka, budete také chtít se ptát sami sebe, než hledat způsoby, jak na import hry z Japonska (jo, nespoléhej se na tento jeden byl propuštěn tady).

Pokračovat ve čtení Konami 3DS datování simulátor využívá rozpoznávání obličeje zablokovat virtuální podvádění

Konami 3DS datování simulátor využívá rozpoznávání obličeje zablokovat virtuální podvádění původně objevila na Engadget na po. 27 prosinec 2010 19:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Siliconera | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat