úterý 28. prosince 2010

Zdarma Kinect klávesnice emulátoru WoW umožňuje při AFK (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/28/free-kinect-keyboard-emulator-lets-you-wow-while-afk-video/:
Zdarma Kinect klávesnice emulátoru WoW umožňuje při AFK
World of Warcraft je spoustu věcí, které mnoho lidí, spoustu lidí, ale to nikdy nebylo moc propracovaný herní zážitek - casting morový Strike se nezdá, že všichni bezbožní, když je to spustil horečně klepnutím klíč na klávesnici. Pohybující se paže by se alespoň trochu více zapojení, a s flexibilní akce a Kloubový Toolkit, nebo FAAST z USC Ústavu pro tvůrčí technologie, to je právě to, co můžete udělat. Je to v podstatě software vrstva nad Kinect , postavený přes OpenNI , která uznává kostra a umožňuje asi 20 různých návrhů má být mapovány na stisknutí. To znamená, že se můžete opřít dopředu chodit, zvedněte pravou ruku k provedení akce, a pak si sednout, aby odpočinout po tom všem námaze. Je to v současné době verzí 0.03, takže nečekejte zázraky, ale je k dispozici zdarma na druhém konci zdrojový odkaz. Je také ukázáno, ale ne příliš dlouho otálet: cech setkání začíná v pět.

[Díky, Tommy]

Pokračovat ve čtení Volný Kinect klávesnice emulátoru WoW umožňuje při AFK (video)

Zdarma Kinect klávesnice emulátoru WoW umožňuje při AFK (video) původně objevila na Engadget na út. 28 prosinec 2010 08:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje USC institut pro kreativní techniky | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat