úterý 28. prosince 2010

HTC HD dostane FCC schválení s 3G Severní Ameriky, může být pro Telus

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/28/htc-desire-hd-gets-fcc-approval-with-north-american-3g-might-be/:
Jen přes týden, co jsme zahlédl zařízení, které tvrdí, že je Telus -ocejchoval verzi 4,3-palcový HTC HD Desire , bestie, která má ještě udělat skok do Severní Ameriky a dělá ne oficiálně existovat v každém varianty, které plně podporují 3G kmitočty jsou zde použity. No, teď máme kouřící zbraň v podobě schválení FCC pro zařízení s číslem modelu PD98120, který podporuje WCDMA Kapely II a V, což znamená, že je zralá pro použití na AT & T, Bell, Telus, a Rogers (omlouvám se, T-Mobile). Původní evropskou verzi Touha HD je PD98100 - a DLNA certifikace na místě skutečně odkazuje na telefonu "PD98 série" - tak si myslíme, že můžeme bezpečně říci, že to, co jsme při pohledu na tu, a to zejména za to, že štítek FCC umístění dokumentu ukazuje zařízení stanovenými v Desire HD je velmi neobvyklý způsob . Je to něco, ale Slam Dunk, že AT & T může mít zájem v této ... ale jo, Telus odběratelů, můžete pravděpodobně začít šetřit své peníze teď.

HTC HD dostane FCC schválení s 3G Severní Ameriky, by mohl být pro Telus původně objevila na Engadget na út. 28 prosinec 2010 14:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje FCC | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat